اگر ميخواهيد روند شيميدرمانيتان به خوبي سپري شود…
در طول شيميدرماني، غلات کامل و سبوسدار را جايگزين غلات آرد سفيد کنيد.
بهجاي آبميوههاي صنعتي، آبميوههاي تازه و سالم خانگي بخوريد تا هم کمي جبران کمبود وزنتان بشود و هم آنتياکسيدانهاي بيشتري به بدنتان برسد.
براي تقويت ايمني بدنتان، ميوهها و سبزيهايي با رنگ تيره مانند پرتقال، هويج، آلو سياه، کلم بروکلي، اسفناج، گوجهفرنگي، فلفل دلمهايهاي رنگي، توت فرنگي، انگور قرمز، گريپفروت قرمز، هلو، زردآلو، فلفل سبز، هندوانه، انبه، انار، آلبالو، گيلاس، تمشک، شاهتوت و ذرت بخوريد.
نصف بشقاب غذاي هر وعدهتان از انواع سبزيهاي تازه تشکيل شده باشد. در ضمن، به سالادهاي خود نخودفرنگي، گوجهفرنگي گيلاسي، جعفري و ذرت شيرين اضافه کنيد.
روزي 4 ميوه فصل بخوريد.
هفتهاي 2 تا 3 وعده حبوبات را در برنامه غذاييتان بگنجانيد.
لبنيات کمچرب بخوريد.
از روغن زيتون، روغن بذر کتان و روغن کانولا براي طبخ غذاهايتان استفاده کنيد.
دور کره و روغنهاي جامد را خط بکشيد.
ميوهها و مغزهاي خام را در وعده صبحانه هم داشته باشيد.
کمتر گوشت قرمز و گوشتهاي فرآوريشده بخوريد.
براي مدتي خوردن غذاهاي سرخکرده را کنار بگذاريد.
ميوههاي خشک را در ميانوعدههايتان داشته باشيد.
تاحد امکان، ماهي، ميگو، گوشت بوقلمون، شترمرغ و سينه مرغ را جايگزين گوشت قرمز کنيد.
تا ميتوانيد در طول روز، آب بخوريد.
مصرف آب کرفس هم برايتان مفيد است.
خوراکيهاي حاوي ويتامين C مانند انواع مرکبات، کيوي، فلفل دلمهاي و پياز را در طول روز مصرف کنيد.