بخارپز و آبپز کردن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79153
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    بخارپز
    این روش مشابه آبپز کردن است، اما چون تماس آب با ماده غذایی بسیار کم است، از دست دهی مواد محلول در آب بسیار کمتر مي‌باشد. این روش از بهترین روش‌های طبخ بویژه برای سبزیجات است که حفظ موادمغذی در آن حداکثر است.

    آبپز
    این روش یکی از رایج‌ترین روش‌های طبخ در سنت غذایی ما است. به دلیل عدم استفاده از روغن در این روش تولید برخی مواد سمی کاهش می‌یابد و غذاهای پخته شده با این روش کالری کمتری نیز دارند، بنابراین این روش برای پیشگیری از امراض قلبی و سرطان‌ها نیز مفید است. البته باید دمای طبخ کنترل شود. استفاده از آب بویژه اگر به میزان زیاد باشد موجب کاهش ويتامين‌های محلول در آب مثل ويتامين‌های B و C و نیز برخی مواد معدنی مي‌شود. اگرچه پايين بودن حرارت و پخش شدن یکنواخت آن موجب حفظ بهتر ويتامين‌های حساس به حرارت مي‌شود، اما طولانی بودن زمان طبخ ممکن است این مشکل را افزایش دهد، بنابراین استفاده از زودپز بهتر از آبپز کردن معمولی است. همچنین بهتر است موادغذایی تا جای ممکن درشت خرد شوند و پوست سبزیجات کنده نشود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.