باز هم پاي مرغ در ميان است!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78263
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    شايد وقت آن رسيده باشد نگاه?مان را به برنامه‌هاي غذايي عوض کنيم. اگر شما هم جزو آن گروه از افرادي هستيد که غذا را صرفا براي سير شدن ميل مي‌کنيد و اهميتي به بقيه ماجرا نمي‌دهيد وقت آن است که ديدتان را تغيير دهيد و قضيه را از منظر جديدي بنگريد چون فقط سير شدن مهم نيست بلکه مهم اين است که از مواد غذايي‌اي که به بدن خود مي‌رسانيد نهايت استفاده را ببريد…

    مواد مغذي را دريافت کنيد و فوايد آنها را به مرور زمان براي تضمين سلامت?تان به کار بگيريد. در همين راستا تا به حال چقدر درباره موادغذايي‌اي که مي‌توانند سلامت ماهيچه‌هاي بدنتان را در قالب استحکام بخشيدن به آنها تقويت کنند، فکر کرده‌ايد؟
    مرغ در قالب سالادي مثل سالاد سزار، همراه انواع سبزي‌ها و حتي برنج همواره غذايي بوده که تقريبا همه از خوردن آن لذت مي‌برند. وقتي پاي مرغ در ميان است يعني شما هم براي تنوع در آشپزي دست?تان باز است و هم آماده‌ايد از فوايد چندگانه‌اش بهره‌مند شويد. در کنار همه اينها بايد بدانيد مرغ گويي پروتئين بسته‌بندي شده است! يعني همين‌طور که مرغ را ميل مي‌کنيد پروتئين را هم قورت مي‌دهيد و به بدن مي‌رسانيد. با اين وصف شايد بتوان مرغ را يکي از قوي‌ترين و البته غني‌ترين منابع پروتئين معرفي کرد. در عين حال اين را هم بدانيد که پروتئين از اسيدآمينه به دست مي‌آيد و اين اسيدآمينه است که ماهيچه‌سازي و البته ماهيچه‌ها را مانند بلوک‌هاي آهني سفت و سخت مي‌کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.