بادام زمینی30 تا 35 درصد روغن دارد، ولی خوشبختانه روغن آن چربی یا كلسترول را بالا نمیبرد.
روغن بادام چربی را تعدیل میكند و جزو روغنهای سبك و بسیار مقـــوی است كه 50 درصد پروتئین دارد البته بعضی از این گیاهان ممكن است به دلایل مختلف برای تعدادی از مادران محدودیت یا ممنوعیت مصرف داشته باشد.
بعضی از خواص یا مزه گیاهان به شیر منتقل میشود، این امر میتواند بر كودك تاثیرات مثبت یا منفی بگذارد مثلا بعضی از گیاهان باعث نفخ میشود و این اثر به شیر منتقل شده و میتواند در كودك ایجاد نفخ و ناراحتی (دلدرد) كند.
مصرف مواد مغذی به مقدار لازم و كافی در دوران شیردهی، مادر را در تداوم شیردهی موفقیتآمیز خود كمك میكند. تغذیه مناسب مادر در این دوران برای حفظ بنیه، سلامت و اعتماد بهنفس او و همچنین تامین نیازهای تغذیهای نوزاد ضروری است.
توجه به تغذیه دوران شیردهی از جهت حفظ و نگهداری ذخایر بدن مادر نیز اهمیت زیادی دارد برخی از گیاهان با مكانیسمهای مختلف و اكثرا از طریق تحریك غدد تولید شیر باعث افزایش شیر مادران شیرده میشوند.
از گیاهانی كه شیر مادران را افزایش میدهند می توان به زیره سیاه، زیره سبز و رازیانه اشاره کرد كه هر سه از خانواده جعفری است و رایحه خوبی نیز دارند. همچنین رازیانه خاصیت ضدنفخ نیز دارد. میزان مصرف این گیاهان یك قاشق مرباخوری است كه اگر به صورت پودر شده باشد، تأثیر بیشتری خواهد داشت.