با خیس کردن برنج کدام یک از ویتامین‌های آن از بین می‌رود؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81293
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    جوشاندن برنج هیچ تاثیری در کاهش مواد نشاسته ای و کالری آن ندارد.
    خیس کردن و جوشاندن برنج تنها باعث از بین رفتن ویتامین‌های D و B1آن می شود، وقتی برنج را خیس می‌کنیم بخش زیادی از ویتامین D آن در آب حل می‌شود و با جوشاندن آن ویتامین B1برنج نیز از بین می‌رود. البته می‌توان با کته کردن برنج در آبی که در آن خیس شده بخشی از ویتامین‌ها را حفظ کرد.
    جوشاندن برنج مواد نشاسته‌ای آن را از بین نمی‌برد، بسیاری از افراد تصور می‌کنند با جوشاندن برنج مواد نشاسته‌ای برنج خارج می‌شود و کالری آن کاهش می‌یابد اما این باور غلطی است مواد نشاسته‌ای با جوشاندن از بین نمی‌رود بلکه نشاسته تنها تحت تاثیر حرارت شکسته می‌شود و جذب آن راحتتر می‌شود.
    با جوشاندن برنج نمی‌توان قند آن را کاهش داد زیرا قند از تجزیه نشاسته حاصل می‌شود و جوشاندن برنج نمی‌تواند باعث کاهش قند آن شود.
    همچنین جوشاندن برنج نمی‌تواند سموم موجود در دانه‌های آن را خارج کند و اگر برنج به سمی آلوده باشد آن سم با جوشاندن از دانه برنج خارج نخواهد شد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.