تا حد ممکن از توکسينهای طبيعی اجتناب کنيد.اين توکسينها به طور معمول زمانی میتوانند آسيب برسانند که در مقادير زياد و به دفعات در طی دورههای طولانی خورده شوند.
به همين جهت برای کاهش ميزان مصرف آنها بايد به اين مراحل توجه داشت:
– رعايت تنوع در خوردن مواد غذايی
– به دور انداختن مواد غذايی پس از انقضای تاريخ مصرف آنها
– نگهداری صحيح مواد غذايی
– پختن غذاها به شيوه صحيح
– دورانداختن مواد غذايی تغيير رنگ يافته، تيره شده و آسيب ديده
– دور انداختن مواد غذايی که بوی کهنگی میدهد ومزه ی تلخ غير طبيعی دارد