این‌ها را بخورید تا آهن بیشتری جذب کنید!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #92538
    hodai
    مشارکت کننده

    به گزارش قدس انلاین و به نقل از باشگاه خبرنگاران ، سید مرتضی صفوی، متخصص تغذیه با بیان اینکه اغلب کم خونی ها ناشی از فقر آهن خون می باشد گفت: بیش از 90 درصد کم خونی ها مرتبط با کمبود آهن در خون است و تعداد کمی از کم خونی ها نیز در رابطه با کمبود B12 و اسیدفولیک خون و جود انگل است.
    وی با اشاره به مواد غذایی که باعث کاهش کم خونی در بدن می شود افزود: گوشت قرمز، مغزها مانند مغز پسته، بادام، گردو و غلات کامل مثل نان سبوس دار از جمله مواد غذایی هستند که در کاهش کم خونی مؤثرند.
    دکتر صفوی در ادامه افزود: البته با توجه به اینکه ویتامین C ، جذب آهن را بالا می برد، به افراد کم خونی توصیه می شود به طور مثال به همراه غذا یک لیوان آب پرتقال می کنند.
    این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: سال 1384 اجباری شدن طرح کشوری با افزودن آهن و اسید فولیک به آرد نان کم خونی های فقر آهن از 40 درصد به زیر 10 درصد رسیده است. دانشیار دانشگاه علوم پزشکی و مدیرعامل شهرک صنعتی سلامتی اصفهان در پایان در رابطه با شیوع کم خونی گفت: اغلب خانم های باردار و شیرده و دختران نوجوان به دلیل مسائل فیزیولوژیک ماهانه و نوزادان و کودکان بیشتر از دیگر افشار جامعه دچار کم خونی می شوند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.