این مواد خوراکی خوشمزه به قلب شما کمک می کنند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83187
    s.farzi
    مشارکت کننده

    تمام مراکز بهداشتی و درمانی و تمام پزشکان دوست دارند که همه افراد یاد بگیرند که چگونه برای اینکه قلب شان خوب کار کند، وقت بگذارند.

    2 مرحله ساده وجود دارد : اول اینکه، میزان فشار خون خود را اندازه گیری کنید (از هر سه نفر آمریکایی که مورد ارزیابی قرار گرفته اند، یک نفر دچار فشارخون بالاست. این یعنی فشار خون آنها بالاتر از میزان مطلوب ۸۰/۱۲۰ است). مورد بعدی، آگاهی از آن چیزهایی است که می تواند این عدد را تحت کنترل درآورد و سطح فشارخون را به میزان سلامت و مناسب با سن و نیاز شما نگه دارد، که این موارد شامل ورزش، وزن مناسب، دوری از مصرف سیگار و الکل و بهتر از همه خوردن غذاهای سالم است.

    برای اینکه قلب سالمی داشته باشید باید سالم غذا بخورید و دستورات غذایی را انتخاب کنید که سرشار از کلسیم، ویتامین D، منیزیم و پتاسیم باشند و در عین حال حاوی مقدار کمی از چربی های اشباع شده، کلسترول و سدیم باشند. اما این مساله چگونه در قفسه های فروشگاه موادغذایی و در بشقاب غذای شما تفسیر می شود؟ بهتر است از این به بعد آنچه را از قفسه های مواد خوراکی برمی دارید مورد بررسی قرار دهید و آشپزی با سیب زمینی، اسفناج و تخم کدو را فراموش نکنید. این خوراکی ها را می توانید به عنوان صبحانه یا در کنار ناهار یا شام خود استفاده کنید.

    ● اسفناج

    اسفناج قلب را سالم نگه می دارد چرا که حاوی مقادیر بالایی پتاسیم، منیزیم، اسید فولیک و نیترات طبیعی است که همگی به کار سلامت قلب می آیند. این گیاه را می توانید در ساندویچ، سالاد یا پاستای خود بریزید یا اینکه از آن در درست کردن پستو (نوعی سس ایتالیایی که با فلفل و گوجه فرنگی و زیتون درست می شود) استفاده کنید.

    ● تخمه کدو بدون نمک

    همیشه شنیده اید که تخمه ها خوراکی های نسبتا بی ارزشی هستند اما باید بدانید که تخمه کدو دارای منیزیم است که برای قلب بسیار مفید است. شما می توانید به راحتی از آن به عنوان میان وعده استفاده کنید یا اینکه آن را با ادویه های بدون نمک بو دهید و خشک کنید و در پیش غذاهای خود و روی سالادها از آن استفاده کنید. در پستوی اسفناج نیز می توانید به جای مغزهای دیگر از تخم کدو استفاده کنید و نوع بی نمک آن را در سس بریزید.

    ● سیب زمینی

    سیب زمینی حاوی پتاسیم، منگنز و آنزیم آنتوسیانین (ماده ای ترکیبی که سیب زمینی را به رنگ های خاص درمی آورد) است که می تواند سبب پایین آمدن فشارخون شود. البته یادتان باشد که سیب زمینی را آب پز مصرف کنید نه سرخ شده.

    ● لوبیا

    لوبیا شامل مواد مغذی ای از قبیل منیزیم، پتاسیم و فیبر فراوان و پروتئین بالاست که قندخون را تنظیم کرده و سطح کلسترول خون را هم کاهش می دهد که هر دو باعث کمک به قلب می شود. شما می توانید سالاد لوبیا درست کنید یا در کنار بشقاب غذای خود کمی از لوبیا استفاده کنید یا اینکه می توانید مقداری از آن را روی سالاد اسفناج خود بریزید.

    ● قارچ

    قارچ سرشار از آهن، زینک، پتاسیم، ویتامین D و میزان زیادی umami طبیعی است که جدا از تاثیرات مثبت روی قلب باعث خوش طعم شدن دهان هم می شود. شما می توانید در غذاهای خود به جای گوشت قرمز از سبزیجات مقوی و خوشمزه استفاده کنید.

    ● برگ گیاه کاسنی

    این برگ حاوی منیزیم است و خاصیت ادرارآوری دارد، یعنی با استفاده از این گیاه برگ دار بدون اینکه پتاسیم بدن خود را از دست بدهید، سدیم اضافی را از بدن دفع می کنید. شما می توانید با آن سالاد درست کنید یا در پستو از آن استفاده کنید.

    ● کلم بروکلی

    این گیاه حاوی فیبر، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و ویتامین C است. بروکلی را کمی بخارپز و آن را خرد کنید و به این درختان کوچک کمی سبزیجات سبز روشن اضافه کرده یا اینکه آن را به صورت خام با لوبیا سفید میل کنید تا فشار خون تان را کاهش دهد.

    ● ماهی سفید

    ماهی سرشار از روغن امگا۳ است که یک رقیق کننده طبیعی خون است و از احتمال سکته قلبی می کاهد. شما می توانید ماهی را به صورت های مختلفی اعم از سرخ کردن در تابه، به صورت کبابی یا در فر طبخ کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.