-
نویسندهنوشتهها
-
۱۴ دی، ۱۳۹۴ در ۰۷:۵۶ #93793m.jarahzadehمشارکت کننده
کورکومین یک ماده فعال در زردچوبه میباشد که مصرف آن مانع از التهاب روده و سندروم روده تحریک پذیر میشود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ حدود 34درصد آمریکایی ها به سندروم متابولیک مبتلا هستند که این اختلال مجموعه ای ازعلائم خطر بیماری های مزمن چون بیماری قلبی، دیابت و سکته مغزی را افزایش میدهد.
ازاین دست علائم میتوان به فشار خون بالا، قند خون بالا، کلسترول hdl پایین و تریگلیسیرید بالا اشاره کرد.
یکی از موضوعات شایع در سندروم متابولیک، التهاب است کورکومین یکی از قوی ترین ضد التهاب موجود در طبیعت شناخته شده است.مطالعات 2012گزارش میدهد که کورکومین در درمان افراد مبتلا به کولیتالسراتیو بسیار موثر بوده است.
این افراد روزانه 2گرم از این ماده را به مدت 6ماه مصرف کردند. گفتنی است که بیماری کولیتاولسراتیو نتیجه التهاب روده بزرگ است و باکتری ها، استرس و زندگی شهری در بروز آن موثرند.
تحقیقات جدید موسسه علوم زیست پزشکی دانشگاه ایالتی جورجیا اقدام به درمان این بیماری التهابی کرده است که کورکومین را از مواد اصلی و تشکیل دهندهی درمانی خود قرار دارند.بر اساس مطالعات به عمل آمده کورکومین میزان التهابات مرتبط با کولیت را در حیوانات به طور قابل توجهی کاهش داده است.
اگر شما نیز افرادی را در اطراف خود میشناسید که با بیماری های التهابی، سندروم روده تحریک پذیر و کولیت اولستراتیو دست و پنجه نرم میکند.
توصیه میشود که میزان کورکومین مصرفی در رژیم غذایی آنها را افزایش دهید.گفتنی است که کورکومین یک ماده فعال در زردچوبه و غذاهای رایج هندی میباشد. با این حال محتوای کورکومین موجود در زردچوبه تنها حدود 3درصد وزن دارد.
بسیاری از مطالعات عصاره این ادویه را حاوی مقدار بیشتری کورکومین (حدود 1گرم) میدانند.
لذا برای اثربخشی هرچه بیشتر میتوانید عصاره زردچوبه را جایگزین ادویه آن کنید.
از آنجا که جذب کورکومین توسط جریان خون کمی با سختی همراه است توصیه میشود که در حین مصرف فلفل سیاه و سفید را به عنوان مکمل مصرف کنید.
باید گفت که بیشترین یافت شده در فلفل به جذب هرچه بیشتر کورکومین کمک میکند.همچنین این ماده محلول در چربی است که مصرف آن در کنار غذاهای چرب خالی ازلطف نیست.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.