برای طعم دار کردن غذا به جای نمک به تناسب ماده غذایی از آویشن، فلفل سیاه، دارچین، پونه کوهی، پودر سیر، سماق، آبلیمو، آبغوره و آب نارنج استفاده کرده و برای تقویت ذائقه و قوی کردن حس چشایی حتما از سبزی های معطر همچون ریحان، ترخون، نعنا و جعفری مصرف کنید و بدانید نمک های رژیمی موجود در بازار حاوی میزانی سدیم بوده و در مبتلایان به نارسایی کلیوی و پرفشاری خون محدودیت مصرف دارد.
سبزی ها و غذاهای منجمد شده، غلات صبحانه، انواع کیک و کلوچه و بیسکوئیت، کنسروهای شیرین، آبلیمو، سرکه، نوشابه های صنعتی و حتی کره و آبنبات در طی فرآوری و به واسطه داشتن مواد عمل آورنده و نگهدارنده سدیم دار، حاوی نمک مخفی بوده و بالا برنده فشار خون هستند. این را هم بدانید مصرف غذاهای شور می تواند باعث پوکی استخوان شود، چراکه سدیم موجود در نمک باعث دفع کلسیم از استخوان ها می شود.
بیشتر: سلامت نیوز