چربیهای حیوانی : گوشت میزان بالایی کلسترول و چربی اشباع شده دارد که میتواند بصورت پلاک در رگها رسوب کند. گوشت نمکسود، سوسیس، استیک پر چربی و مرغ با پوست در این گروه هستند.
لبنیات. پنیر، خامه، کره، شیرکامل، بستنی شامل چربیهای اشباع شده و کلسترول هستند که میتواند سبب تنگی عروق قلب شود.
خوراکیهای بستهبندی شده : که در آنها مقادیر قابل توجهی روغن گیاهی هیدروژنه استفاده میشود. روغنهای هیدروژنه سبب میشوند که خوراکیها مدت بیشتری نرم و تازه بمانند اما یکی از چربیهایی هستند که در رگها رسوب میکنند.
غذاهای سرخ شده : بسیاری از این غذاها با روغنهای سرخ میشوند که حاوی چربیهای ترانس و اشباع هستند، چون ماندگاری این روغنها نسبت به روغنهای سالم خیلی بیشتر است.