اگر با ميوه دل‌درد مي‌گيريد ميوه‌ها را کمپوت کنيد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78514
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    برخی افراد به‌خصوص آنهايي که به بيماري‌هاي دستگاه گوارش مثل التهاب دستگاه گوارش يا نشانگان روده تحريک‌پذير مبتلا هستند، تحمل هضم فيبر خام را ندارند و با مصرف ميوه‌ها دچار دل‌درد و اسهال مي‌شوند…
    اگر شما هم با مصرف ميوه دچار مشکلات گوارشي مي‌شويد و دوست داريد از موادمغذي آنها بهره‌مند شويد، در صورتي كه مبتلا به اضافه وزن، ديابت يا مشکلات عروقي نيستيد، توصيه مي‌کنم از کمپوت برخي ميوه‌ها به شکل محدود استفاده کنيد چون قندهاي ساده و البته فيبر پخته موجود در کمپوت، در مقايسه با قند و فيبر موجود در ميوه تازه راحت‌تر به‌وسيله دستگاه گوارش تحمل مي‌شود.
    برخي افراد مي‌پرسند آيا با مصرف کمپوت هم از ويتامين‌هاي موجود در ميوه‌ها بهره‌مند مي‌شويم؟ پاسخ اين است كه زيست دسترسي بيشتر ويتامين‌هاي محلول در آب که به حرارت حساس هستند مثل B1، B2، B3، B6، B12، C، فولات و… در اثر پختن کم مي‌شود اما از بين نمي‌روند. ويتامين‌هاي محلول در چربي هم با حرارت تغيير نمي‌كنند و از بين نمي‌روند بنابراين مي‌توانيم از فوايد آنها بهره‌مند شويم البته به شرط اينکه آب حاصل از پخت يعني آب کمپوت نيز مصرف شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.