اهمیت روش پخت غذا

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78149
    zghasemi
    مشارکت کننده

    نحوه پختن گوشت از نظر میزان خطر سرطانی كه گوشت به وجود می‌آورد مهم است. سرخ كردن، كباب‌پز كردن و پختن با شعله آتش در درجه حرارت بسیار بالا باعث تشكیل مواد شیمیایی می‌شود كه امكان دارد خطر سرطان را افزایش دهند. به نظر می‌آیددر دیگر روش‌های پختن، مانند آبپز كردن یا آرام‌ پختن یا بخارپز كردن، تعداد كمتری از این مواد شیمیایی به وجود می‌آید. به هنگام آبپز كردن گوشت باید به یاد داشت كه مقدار زیادی سبزیجات مفید به آن اضافه شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.