تحقیقات جدید پزشکی نشان میدهد انگور قرمز حاوی یک ترکیب طبیعی موسوم به رزوراترول است که تا حد زیادی به مبارزه با بیماری آلزایمر کمک کرده و از شدت آن به میزان محسوسی میکاهد. رزوراترول یک پلیفنل غیر فلاونوئیدی است که بطور طبیعی در پوست و دانه انگور قرمز، گوجه، بادام زمینی و … یافت میشود. پژوهشگران در تحقیقات خود اشاره کردند که ترکیب رزوراترول دارای خواص درمانی زیادی از جمله توقف رشد سلولهای سرطانی، اثر محافظتی روی قلب و اعصاب، درمان التهاب، التیام درد، مقابله با بیماری عروق کرونر قلب، مبارزه و پیشگیری از ابتلا به بیماری دیابت و در نهایت کاهش خطر ابتلا به بیماریهای زوال سلولهای عصبی یا آلزایمر است.
پریسا دامغانیان – کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی