جعفری گیاهی است که در تمام سال در دسترس است و یکی از بهترین گیاهانی است که با بیماری مقابله می کند.
این سبزی، از عفونت های باکتریایی جلوگیری کرده و کلسترول موجود در رگ ها را کاهش می دهد. فعالیت کبدی را بهبود بخشیده و در نتیجه می تواند گزینه ی مناسبی برای مصرف، توسط بیماران مبتلا به کبدچرب باشد.
بی نظمی و درد قاعدگی را بهبود می بخشد.ویتامین A موجود در آن، در تقویت بینایی نقش داشته و ویتامین C موجود درآن به استحکام لثه و دندان کمک کرده و اثرات آنتی اکسیدانی دارد. لازم به ذکر است که جعفری منبع غنی از ویتامین C می باشد.
به علاوه، این سبزی، منبع خوبی از پتاسیم می باشد که در کاهش فشار خون و تنظیم ضربان قلب نقش دارد.
در جعفری، انواعی از روغن های فرار وجود دارد که از تشکیل غده در بدن جلوگیری می کنند.
سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه