اندر فواید میوه هایی که خشک می شوند!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77281
    zghasemi
    مشارکت کننده

    یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد که خشک کردن میوه ها و استفاده از آن چند سالی است که بسیار در میان مردم باب شده است اما مصرف خشک کردن میوه ها تا چه میزان می توانند بهتر از مصرف طبیعی آن ها باشند؟

    میوه اگر خشک شود مغذی و انرژی زاتر است و چگالی کالری بیشتری نسبت به طبیعی آن دارد و برای دیابتی ها بسیار می تواند مفید واقع شود.

    بررسی ها نشان می دهند تنها بدي میوه های خشک آن است که آن ها فیبر کمتری نسبت به حالتی دارند که طبیعی هستند و در مقایسه با حالت طبیعی شان کمتر برای روده و معده مفید واقع می شوند.

    اگر هر روز به مدت 4 هفته میوه خشک بخورید میزان آنتی اکسیدان ها در خون افزایش و کلسترول بد «ال دی ال» کاهش پیدا می کند.

    کمشمش از میوه های خشک شده بسیار مغذی است که برای افرادی که قند خون بالایی دارند بسیار مفید است و میوه های خشک سبب لاغری می شوند.

    نکته: پزشکان توصیه می کنند مصرف آن ها با ماست سالاد و خوردن هر روز آن ها برای بدن بسیار مفید است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.