این میوه استوایی لذیذ که بیش از هزار نوع دارد، بومی جنوب و جنوب شرق آسیاست. این میوه ارزش غذایی زیادی دارد و بیماری های متعدد را درمان می کند. اما به یاد داشته باشید که بعلت کالری بالا و نوع قند آن مصرف زیاد آن در افراد دارای اضافه وزن و دیابتی توصیه نمی شود.
میزان بالای فیبر قابل حل، پکتین و ویتامینC در آن کاهش دهنده کلسترول مضر است.
افرادی که از کم خونی رنج می برند، انبه را همراه با شام مصرف کنند. انبه سرشار از آهن و کلسیم است.
میزان بالای آنتی اکسیدان در آن در صورت مصرف منظم با سرطان و بیماری های قلبی دیگر مقابله می کند.
خطر ایجاد سنگ کلیه را کاهش می دهد.
منبع عالی ویتامینA است که در تقویت قدرت بینایی موثر است.
پتاسیم انبه ضربان قلب و فشارخون را کنترل می کند.
به هنگام بالا رفتن دمای بدن، تب را کاهش می دهد و ناراحتی های تنفسی را برطرف می کند.
فیبر موجود در آن از یبوست پیشگیری می کند.
برای رفع ناراحتی های مربوط به کبد مفید است.