با وجود اینکه انبه از لحاظ داشتن خواص آنتی اکسیدان امتیاز پایینی دارد، اما باید آن را جزو غذاهای عالی قرار داد.
محققان دریافتند که انبهتاثیراتی بر روی سرطان های ریه، خون و پروستات دارد، اما بر روی سرطان های سینه و روده بزرگ که شایعترین سرطانها هستند، بیشترین تاثیر را دارد.
علاوه بر این انبه مقوى جسم و روح و اعضاى دستگاه گوارش است. کلیه و مثانه را باز و تقویت مى کند، دهان را خوشبو کرده و رنگ چهره را باز مى کند. براى سیاه سرفه، تنگی نفس و انواع سردرد و معالجه اسهال و دردهاى قولنجى زیاد تجویز مى شود. مسکن عطش بوده، اشخاص لاغر را فربه مى نماید. پیشاب آور و ملین است.
_____________________________________________________________________________________________
زهرا یاری، کارشناس ارشد تغذیه.