مصرف آب انار که شامل بالاترین سطوح آنتی اکسیدان پلی فنول است، باعث کاهش تخریب سلول ها به وسیله ایجاد رادیکال های آزاد می شود.
بر این اساس محققان 101 بیمار دیالیزی را به طور تصادفی برای شرکت در مطالعه انتخاب کردند و نتایج نشان داد: آنهایی که هفته ای سه بار نصف فنجان آب انار مصرف می کردند، نسبت به سایرین کمتر دچار التهابات مولکولی و عفونت ها در خون خود شدند.
بنابراین بیماران کلیوی که هر هفته از نوشیدنی های ترش استفاده می کنند، احتمال عفونت که دومین عامل کشنده بیماران دیالیزیست را کاهش می دهند.
تاکنون هیچ نوشیدنی دیگری که چنین خاصیت از بین برندگی عفونت را داشته باشد، مشاهده نشده است.
مصرف این آب میوه باعث شده است تعداد مراجعات به بیمارستان به دلیل عفونت های کلیوی از 40 درصد به 80 درصد در بین این بیماران کاهش داشته باشد.
American Society of Nephrology