انار ؛ناجی بیماری آلزایمر

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #88117
    z.yari
    مشارکت کننده

    افرادی که در هفته 2 لیوان یا بیشتر آب انار می نوشند احتمال پیشرفت و بروز آلزایمر در آن ها نسبت به افرادی که در هفته نصف لیوان آب انار مصرف می کنند 76% کمتر است.
    التهاب یکی از مهم‌ترین دلایل بیماری آلزایمر،پارکینسون،آرتریت روماتوئید و سرطان است. مصرف منظم انار برای جلوگیری از آلزایمر توصیه‌شده است.برای درمان آلزایمر معمولاً از داروهای ضدالتهابی مانند ایندومتاسین استفاده می‌شود که همین ترکیب نیز در انار وجود دارد.
    انار حاوی ویتامین‌های K، C و B5 و مواد معدنی کلسیم، آهن، روی، منیزیم و فسفر است که به کاهش استرس، بیماری‌های قلبی و محافظت در برابر سرطان جلوگیری می‌کند. بیماری پیش‌رونده آلزایمر شایع‌ترین نوع زوال عقل است که باعث اختلال در حافظه، تفکر و رفتار فرد می‌شود. دلیل این بیماری همیشه کهولت سن نیست و عوامل ژنتیکی، سکته مغزی و شوک عاطفی نیز می‌تواند منجر به این بیماری شود.
    افزایش سن هنوز هم بزرگ‌ترین عامل خطر آلزایمر است که از آن گریزی نیست ولی با رعایت اصول بهداشتی و روانی می‌توان از این اختلال جلوگیری کرد و تمام افراد مسن محکوم به ابتلا به آلزایمر نیستند.
    پیشگیری از آلزایمر چند راهکار ساده دارد که اکثر افراد از آن بی‌خبرند.تحقیقات اخیر پژوهشگران کمبریج نشان می‌دهد که آلزایمر هفت علت عمده دارد که عبارت‌اند از:دیابت، آغاز فشارخون بالا از دوران جوانی،چاقی،عدم تحرک و افسردگی.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.