امگا ۳ از پوکی استخوان پیشگیری می‌کند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #84714
    Shafiei
    مشارکت کننده

    اسید چرب امگا 3 در پیشگیری از پوکی استخوان نقش بسیار مهمی به عهده دارد و اگر مصرف دائمی و منظم اسید چرب امگا 3 ادامه یابد، جذب کلسیم از روده‌ها بیشتر می‌شود

    امگا3 را اولین بار به هنگام بررسی روش تغذیه اسکیموها در سال 1979 میلادی کشف کردند. آنها با مطالعه روی خون اسکیموها مشاهده کردند با وجودی که اسکیموها همراه غذای اصلی خود(ماهی) از گوشت حیوانات پرچرب شکاری نیزاستفاده می‌کنند اسیدهای چرب موجود در خون آنها مانع از تجمع پلاکت و در نتیجه مانع از رسوبات و گرفتگی رگها می‌شود.

    اسیدهای چرب امگا3 از جمله اسیدهای چرب بلند زنجیره و غیراشباع هستند که از منابع گیاهی و دریایی تهیه می‌شوند و چون جزء اسیدهای چرب ضروری هستند به وسیله بدن انسان نمی‌توانند سنتز شوند، پس باید از منابع رژیمی دریافت شوند.

    اولین و اختصاصی‌ترین منبع خارجی دریافت امگا 3، منابع غذایی دریایی است، ازبین آنها ماهی خال مخالی و تن بسیار توصیه شده است.

    هرچه مصرف ماهی بیشتر باشد اثرات مفید آن درجهت جلوگیری از امراض زیادتر خواهد بود.
    از منابع دیگر امگا 3 تخم کتان، کانولا و روغن بادام هستند که از منابع غنی اسیدلینولنیک هستند.مواد دیگر مانند روی، سلنیوم، فولیک اسید و آنتی اکسیدان‌ها بیشتر برای فراهم آوردن شرایط مناسب عملکرد مکملW3 مورد استفاده قرارمی گیرند.
    امروزه ثابت شده که انجام ورزش‌های سبک به همراه مصرف اسید چرب امگا 3 به صورت یک برنامه دائمی و منظم می‌تواند در کاهش فشار خون بالا و تنظیم آن بسیار مفید باشد و این کار برای هر گروه سنی قابل اجراست.
    بررسی‌ها نشان می‌دهد که افرادی که سطح بالای امگا 3 را دریافت می‌کنند دارای مقدار HDL(کلسترول خوب) بالاتر و LDL (کلسترول بد ) کمتری از سایر افراد هستند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.