امان از صیفی‌های سمی

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77657
    zghasemi
    مشارکت کننده

    صنایع غذایی کشاورزی، استانداردهایی برای استفاده از سم‌ها در شرایط خاص و دوزهای مشخص برای صیفی‌ها دارد اما گاهی به دلیل نظارت ضعیف بخش‌های نظارتی، تعدادی از کشاورزان برای جلوگیری از ضرر و دفع آفت، سم‌ها را در دفعات و دوزهای بیشتر از استاندارد و در زمان غیر مناسب و نزدیک به برداشت، استفاده می‌کنند و این سم فعال می‌تواند به داخل پوست و خود میوه نفوذ کند و مشکلاتی را برای مصرف‌کننده، به وجود بیاورد.

    متأسفانه به نظر نمی‌رسد که آب فراوان صیفی‌جاتی مانند خربزه یا هندوانه، بتواند باعث دفع کامل سم‌های این گروه از خوراکی‌ها از بدنمان شود. بد نیست این را هم بدانید که متأسفانه بسیاری از این سم‌ها، به راحتی از بدن دفع نمی‌شوند و در بافت‌های کبد، کلیه و طحال، جمع می‌شوند و عوارض خطرناکی در پی دارند.

    #100908
    s.samadi
    مشارکت کننده

    یعنی حتی به داخل هندوانه بااین پوست ضخیم هم نفوذ می کنند؟

    #100941
    zghasemi
    مشارکت کننده

    پوست هندوانه که از اول به این ضخامت و سختی نبوده…سم پاشی در زمان نامناسب موجب نفوذ سم ها به داخل میوه شده و خطرناک باشد

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.