[align=justify] نانهای جو چند دستهاند و هر کدام با درصدهای مختلف آرد جو تهیه می شوند. این نانها میتوانند با 20 تا 100 درصد آرد جو تهیه شوند. بیشتر نانهای موجود در بازار حاوی 20 درصد آرد جو و 80 درصد مابقی آن از آرد گندم تهیه شده است. این نانها اغلب با عصاره مالت قهوهای روشن و با رنگ روگن، سیاه یا قهوهای بسیار تیره شده اند که این رنگ نشاندهنده میزان سبوس یا میزان استفاده از آرد جو در محصول نیست.
با این توضیحات یک فرد دیابتی یا فردی که میخواهد نانی با درصد بالای جو مصرف کند باید به دنبال چه ویژگیهایی در محصول باشد؟ ازآنجاکه آرد جو قابلیت عملآوری و حجیم شدن ندارد، اگر نانی قهوهای با بافت سفت، سخت و مزهای تلخ یافتید مطمئن باشید که آن نان، نان جوی واقعی و تهیه شده از 80 تا 100درصد آرد جوست.[/align]