پزشکان در یک آزمایش جدید دریافته اند که غذاهای چرب با تقلید از التهابی که به طور معمول در اثر فعالیت باکتری ها، ویروس ها و مواد مضر بروز می کند، می توانند موجب بروز دیابت نوع دوم شوند.فست فودها یکی از مهمترین منابع غذاهای چرب هستند.
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، این پزشکان به سرپرستی دکتر جنی تینگ در دانشگاه کارولینای شمالی برای بررسی تاثیرات غذاهای چرب روی سیستم ایمنی بدن سلولهای ایمنی موشها را موسوم به ماکروفاژ ها در معرض یک نوع چربی اشباع نشده قرار دادند که در بسیاری از مواد غذایی فرآوری شده یافت می شود.
آنها دریافتند که این چربی موسوم به پالمیتات با گروهی از پروتئین های داخل ماکروفاژها تداخل می کند که نتیجه آن تولید ماده ای است که کبد و بافت چربی و ماهیچه ای را نسبت به انسولین کور می کند. این کوری انسولینی در برخی افراد موجب بروز دیابت نوع دوم می شود.