مغزها
بادام، بادامزمینی، پسته، فندق و غیره منبع چربیهای خوب هستند که برای قلب مفید است. توصیه میکنیم این دانهها و مغزهای روغنی را به غلات صبحانه، ماست و سالادهایتان اضافه کنید. البته حواستان باشد که مغزها کالری بالایی دارند که زیاده روی به نفع تناسب اندامتان نخواهد بود.
غذاهای دریایی
ماهیهای چرب مانند ماهی آزاد و ماهی تن حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند که برای سلامت قلب لازم و ضروریاند. این اسیدهای چرب اشباعنشده میزان کلسترول خوب خون را بالا میبرند. برای همین توصیه میکنیم که هر هفته حداقل دو مرتبه ماهی میل کنید.
روغن زیتون
روغن زیتون حاوی میزان زیادی چربی اشباعنشده است که باعث افزایش میزان کلسترول خوب خون میشود. نتایج پژوهشها نشان میدهد که این روغن از اکسایش کلسترول بد خون جلوگیری کرده و اجازه نمیدهد این کلسترول به جدارههای رگها بچسبد
جو دو سر
فیبرهای غذایی میتوانند میزان کلسترول خوب خون را افزایش و کلسترول بد خون را کاهش دهند. جو دو سر حاوی فیبرهایی هستند که به جدارهی روده میچسبند و به همین دلیل هم باعث کاهش جذب کلسترول بد میشود. بلغور جو دو سر نیز مانند برنج، جو، لوبیا و برخی از میوهها مانند آلو و سیب منبع فوقالعادهی فیبرهای محلول در آب میباشد. محققان معتقدند که مصرف جو دو سر برای افرادی که کلسترول بالایی دارند مفید است.
لوبیا و عدس
انواع لوبیاها، لپه و عدس میتواند به افزایش میزان کلسترول خوب خون کمک کند. محققان آمریکایی نشان میدهد که مصرف روزانه لوبیای پختهشده میزان کلسترول بد خون را به میزان 20 درصد کاهش میدهد.