دانشمندان مسؤول اين تحقيق معتقدند که زنان بايد روزانه 25 گرم فيبر را در رژيم غذايي خود بگنجانند. اين ميزان براي مردان 38 گرم است.
محققان ميگويند: ميزان مصرف غذاهاي فيبردار ارتباط مستقيم با طول عمر دارد.
بر اساس نتايج پژوهشي که در آمريکا انجام شده، رژيم غذايي پرفيبر قابليت کاهش احتمال مرگ و مير در اثر بيماريهاي قلبي و تنفسي را دارد.
اين مطالعه همچنين نشان داد که بيشتر شهروندان آمريکايي روزانه 15 گرم غذاهايي فيبردار مصرف ميکنند و به نوعي دچار فقر فيبر هستند.
دانشمندان مسؤول اين تحقيق معتقدند که زنان بايد روزانه 25 گرم فيبر را در رژيم غذايي خود بگنجانند. اين ميزان براي مردان 38 گرم است.