افرادی که دچار چربی خون هستند، باید قبل از غذا سالاد بخورند، چرا که در کاهش جذب چربی موثر است.
در افراد چاق و لاغر متفاوت است و معمولا بهترین زمان در افراد چاق 15 دقیقه قبل از غذا و در افراد لاغر بهتر است که سالاد همراه غذا مصرف شود.
چنانچه در افراد چاق سالاد قبل از غذا مصرف شود، رفلکس اشتها رخ میدهد و به دلیل اینکه سالاد و سبزیجات از کالری کمی برخوردار هستند، مدت زمان غذا خوردن کاهش یافته و زمان تخلیه معده به تاخیر میافتد.
علاوه بر اینکه اشتها را افزایش میدهد، در افراد لاغر که معمولا دارای معدهی کوچکتر از حد نرمال هستند، بافت و فیبر غذایی حجم معده را افزایش میدهد که در نتیجه کمک میکند که در وعدههای بعدی حجم بیشتری از غذا خورده شود.
کسانی که دچار چربی خون هستند، باید قبل از غذا سالاد بخورند، چون سالاد قبل از غذا تاثیر بیشتری در کاهش جذب چربی دارد.
مصرف کرفس، کلم، شلغم، ترب، سیر، سویا، ذرت و کاهو در افرادی که دچار مشکلات تیروئید هستند، به صورت خام به هیچ وجه توصیه نمیشود، چرا که کم کاری را تشدید میکند.