-
نویسندهنوشتهها
-
۶ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۶:۵۹ #77901ezamaniمشارکت کننده
اصول صحیح مصرف روغن ها:
– روغن جامد به دلیل دارا بودن اسید چرب ترانس و اسید چرب اشباع به هیچ عنوان نباید مصرف شود.
– براي طبخ غذا باید از روغن مایع و براي سرخ کردن حتما از روغن مایع مخصوص سرخ کردن استفاده نمود.
– استفاده از حرارت بالا موجب تولید ترکیبات سمی و سرطان زا در روغن می شود ،بنابراین از روغن مایع مخصوص سرخ کردن براي غذاهاي سرخ کردنی استفاده نمایید البته این روغن ها نسبت به روغن مایع معمولی پایداري حرارتی بیشتري دارد ولی در هر حال نباید با حرارت شدید مواد غذایی را سرخ کرد
– از روغن مایع مخصوص سرخ کردن 2 تا 3 بار با فاصله زمانی کوتاه مثلا در طول یک روز می توان استفاده کرد، سپس باید آنرا دور ریخت.
– هرگز روغن حرارت دیده و استفاده شده را براي مصارف بعدي نگهداري ننمایید.
– روغن مایع نسبت به نور و حرارت حساس است و باید در ظروف در بسته و به دور از نور و حرارت نگهداري شود . ظروف شفاف، ظروف مناسبی براي نگهداري روغن ها نیستند.
– از حرارت دادن حلب یا قوطی روغن جامد بعلت ایجاد ترکیبات سمی خودداري شود.
– مناسب ترین روغن براي پخت و پز روغن مایع است ولی در صورت نیاز به روغن جامد ،توصیه می شود از روغن هاي نباتی نیمه جامد که حاوي مقادیر کمتر اسید هاي چرب اشباع و ترانس هستند استفاده شود.
– روغن مایع معمولی، روغن زیتون، کره و مارگارین نسبت به حرارت مقاومت کمی دارند ، بنا براین براي سرخ کردن مواد غذایی مناسب نیستند.اصول نگهداري روغن ها:
– ظروف روغن باید محکم و بدون عیب باشند تا روغن را تا پایان مصرف خوب نگهداري کنند
– ظروف روغن بهتر است فلزي یا پلی اتیلنی کدر باشند چرا که روغن نسبت به نور بسیار حساس است.
– با توجه به نقش هوا، حرارت و نور در تند شدن روغن، روغن ها باید در محل خشک و خنک و دور از نور و هوا نگهداري شوند.
– درب روغن را پس از هر بار مصرف باید بست و در جاي خنک و دور از نور نگهداري نمود.
– براي جلوگیري از فساد روغن از ظروف کوچکتر استفاده کنید تا پس از باز کردن روغن زودتر مصرف شود و کمتر در معرض هوا و نور قرار گیرد.۶ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۷:۱۸ #100995zghasemiمشارکت کنندهدر همین راستا اخیرا یکی از تبلیغات تلویزیونی را دیدم که روغن های مایع را در ظروف تیره تر تهیه کرده بودند و 35% روغن تازه تر می ماند
۶ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۷:۳۵ #100999s.samadiمشارکت کنندهولی هنوز اکثر روغن ها در ظرف های شفاف هستند
۱۵ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۶:۵۳ #101074zghasemiمشارکت کنندهخوب خودمون میتونیم روغن مصرفیمان را در شیشه های تیره رنگ نگهداری کنیم
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.