● مواد لازم (برای چهار نفر)
▪ ماکارونی (یک بسته)
▪ هویج
▪ کلم
▪ قارچ
▪ فلفل دلمه ای
▪ کدو سبز با پوست
▪ پیاز و اسفناج (همه خرد شده ریز در مجموع چهار لیوان)
▪ جعفری و ریحان خرد شده (هر کدام نصف لیوان)
▪ سیر رنده شده (چهار حبه)
▪ روغن زیتون (یک فنجان)
▪ آب گوجه فرنگی (دو لیوان)
▪ پنیر پارمیزان یا گودا رنده شده (یک لیوان)
▪ آویشن (یک قاشق غذاخوری)
▪ نمک (مقدار کمی)
● طرز تهیه:
ماکارونی رشته ای را داخل دیگ آب جوش ریخته به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید. برای اینکه ماکارونی ها بعد از آبکش کردن به هم نچسبند آنها را به کمی روغن زیتون آغشته کنید.
انواع سبزیها را با بقیه روغن زیتون در ماهی تابه ای تفت دهید تا تقریباً نیم پز شود و ویتامین هایش را از دست ندهد.
سیر رنده شده و جعفری را به این مواد اضافه کنید. یک لیوان آب به آن بیفزایید. چند جوش که خورد، آب گوجه فرنگی و آویشن را هم اضافه کنید و با حرارت ملایم با قاشق چوبی زیر و رو کنید تا غذا آماده شود. اسپاگتی را داخل ظرف مناسبی بکشید و روی آن پنیر رنده شده و ریحان خرد شده بپاشید و به همراه مخلوط انواع سبزیها که در ظرف جداگانه ای کشیده اید سر سفره ببرید و نوش جان کنید.