اسفناج ضد سرطان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81836
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    اسفناج از سبزي‌هايي است كه داراي رنگ سبز تيره هست، در صدر ليست خوراكي‌‌هاي ضد سرطان جاي دارد و طبق تحقيقات در كاهش ابتلا به انواع سرطان‌‌ها موثر است، به‌خصوص در پيش‌گيري از سرطان كولون، سرطان ركتوم، سرطان معده، سرطان پروستات، و سرطان حنجره و حلق و سرطان مخاط رحم، سرطان گردن و مري و سرطان ريه نقش والايي دارد. اسفناج را نبايد براي بيماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگ‌‌هاي صفراوي تجويز كرد، زيرا اكسالات آن كسالت بيماران را افزایش مي‌‌دهد. خاصیت آنتی‌اکسیدانی هم دارد. این ماده باعث تحریک معده و ازدیاد ترشحات آن می‌شود. خوردن اسفناج در رفع تشنگی موثر است. برای از بین بردن ورم و درد گلو مفید است. آش اسفناج با گشنیز برای سردردهایی که ناشی از سوء‌‌هاضمه و اختلال دستگاه گوارشی است مفید می‌باشد. خوردن اسفناج از سرطان جلوگیری می‌کند مخصوصا در افرادی که سيگار مي‌كشند.
    اسفناج کلسترول خون را کاهش مي‌‌دهد. بهترین دارو برای کسانی است که مبتلا به کم‌خونی هستند. ترشحات لوزوالمعده را افزایش میدهد.
    اسفناح سبزی مفید برای تقویت اعصاب نیز است. اسفناج پخته برای رفع بیماری آسم و گرفتگی صدا بسیار مفید است. بدن را قليايي مي‌كند و اسيديته خون را كاهش مي‌دهد. خنك كننده است و براي پايين آوردن تب مفيد است. ورم روده كوچك را رفع مي‌كند. براي ورم ريه مفيد است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.