اسفرزه قادر است میزان قند خون، میزان انسولین، میزان کلسترول بد خون و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش دهد. نتایج پژوهشها نشان میدهند مواد غذایی سرشار از فیبرهای غذایی به کاهش میزان قند خون و انسولین دیابتیها کمک میکند. از آنجایی که غلاف اسفرزه نیز سرشار از فیبرهای غذایی است مصرف آن برای کاهش قند خون و انسولین توصیه میشود. نتایج پژوهشها همچنین نشان میدهند که میزان بالای فیبرهای غذایی روی میزان کلسترول خون نیز تأثیر گذاشته و باعث کاهش آن میشود. در نتیجه اسفرزه نیز میتواند کلسترول بد خون را کاهش داده و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را نیز کاهش دهد.
پریسا دامغانیان – کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی