استیک گوساله با سُس قارچ

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71364
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    به جای سس قارچ، در صورت تمایل می‌توانید از سایر سُس‌ها مانند سُس تند استفاده کنید.



    مواد لازم:

    گوشت گوساله یک کیلوگرم

    پیاز دو عدد

    زردچوبه مقداری

    سیب زمینی بزرگ دو عدد

    آرد ذرت 3 قاشق غذاخوری

    سرکه نصف لیوان

    زرده تخم مرغ 3 عدد

    خردل یک قاشق چای‌خوری

    شکر یک قاشق چای‌خوری

    روغن زیتون یک فنجان

    آب‌لیمو 3 قاشق غذاخوری

    نمک مقداری

    آب یک و نیم لیوان

    قارچ 200 گرم

    طریقه پخت:

    1- گوشت را داخل پیاز و آب‌لیمو بخوابانید.

    2- گوشت را با یک لیتر آب، یک عدد پیاز و مقداری زردچوبه بپزید.

    3- سیب زمینی‌ها را خلالی خرد کرده، داخل روغن سرخ کنید.

    4- قارچ را کمی تفت دهید.

    5- آرد ذرت، سرکه، آب‌لیمو، آب، نمک، فلفل، شکر و خردل را با هم مخلوط کرده، ظرف را روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید بجوشد تا سفت شود.

    6- بعد از این که کمی خنک شد، زرده‌های تخم مرغ را یکی یکی به آن اضافه کنید و هم بزنید.

    7- روغن زیتون را نیز کم کم به مواد اضافه کنید. هم بزنید تا سس شکل بگیرد.

    8- نهایتاً گوشت پخته شده را داخل دیس بگذارید. سس را روی آن بریزید. سیب زمینی‌های سرخ شده را کنار آن قرار دهید.

    نکته‌های طلایی:

    * می‌توانید گوشت را داخل فر با حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد.

    * در صورت تمایل می‌توانید از سایر سس‌ها مانند سس تند استفاده کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • موضوع ‘استیک گوساله با سُس قارچ&#8217 برای پاسخ های جدید بسته است.