استفاده زیاد از نمک دریایی توصیه نمی شود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69965
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    نمک‌دریایی با نمکی که ما استفاده می‌کنیم از لحاظ تغذیه‌ای هیچ تفاوتی ندارد و تنها فرقش این است كه کریستال‌های آن درشت‌تر است و در برخی غذاها سبب ارتقای کیفیت آن می‌شود.

    به عنوان نمونه در برخی نان‌ها و شیرینی‌‌ها اضافه کردن این نوع نمک، سبب قوام بهتر و حتی تردی بیشتر می‌شود و کیفیت را بالا می‌برد اما از لحاظ تغذیه‌ای تفاوتی با نمک سر میز ندارد.

    پس باید همان نکاتی که در مورد نمک معمولی رعایت می‌کنیم، در مورد نمك دریایی نیز در نظر بگیریم یعنی روزانه بیش از 3 تا 4 گرم استفاده نشود. زیرا زیاده‌روی در مصرف این نمك نیز بیماری‌های قلبی و سكته را به همراه خواهد داشت و طول عمر فرد را پایین خواهد آورد. جالب است بدانید مطالعات نشان داده‌اند كه داشتن رژیم‌های‌غذایی كه نمك فراوانی در آنها وجود دارد احتمال پوكی استخوان را به مراتب افزایش می‌دهد.

    بنابراین مصرف این نوع نمك آن هم در حجم نامتعارف به فشارخونی‌ها و زنان باردار توصیه نمی‌شود. البته در نمک دریایی کریستال‌های نمک‌های دیگری هم مانند منیزیم و پتاسیم وجود دارد که باعث ایجاد مزه تلخ نمک دریا می‌شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.