با مصرف برخی گیاهان می توانید پروتئین و ویتامین موجود در گوشت را دریافت کنید و مصرف گوشت را کنار بگذارید و از خوردن خوراکی های گوشتی به این وسیله پیشگیری کنید و از آسیب های آن ها در امان بمانید.
گیاهان همیشه کالری کمتری در مقایسه با گوشت داشته و در نتیجه بیماریهای کمتری را به همراه دارند و این گیاهان با محیط زیست سازگاری بیشتری دارند.
گیاهان زیادی به علت داشتن پروتئین جایگزین مناسبی برای گوشت هستند، مصرف با برنامه این گیاهان سبب کاهش هزینه خانواده شده و همچنین افراد از بیماریهای گوشت قرمز در امان هستند.
مقدار 25 آمینواسید پروتئین کافی بدن برای یک هفته است که این مقدار آمینو در گیاهان بسیاری از جمله گندم سیاه، شاهدونه و سویا موجود است.
این متخصص ادامه داد: امگا 3 است که خاصیت ضدسرطانی بیشماری در این نوع گیاهان موجود است.
سویا بهترین جایگزین گوشت قرمز است، سویا حاوی مقدار زیادی پروتئین و آمینواسید بوده و روغن آن برای خون مؤثر است و سبب بالا رفتن کلسترول خون نمیشود و همچنین مقدار آهن موجود در سویا با گوشت قرمز برابری میکند و سویا سرشار از ویتامین B12 است که این ویتامین فاکتوری مؤثر برای ساخت سلولهای خونی و عصبی است و در تشکیل DNA سودمند میباشد.
لوبیا سبز، بذر گنهگنه، کنجد، تخمه آفتابگردان، کره بادام زمینی، بلغور گندم، شیر غیرلبنی از دیگر گیاهان حاوی پروتئین بوده که در برنامهغذایی جایگزین مناسبی برای گوشت است.