معمولا به آنهایی که به شما میگویند مثبت اندیش باش اینطور جواب میدهید که: «من همانی هستم که هستم؛ و نمیتوانم این را تغییر دهم!»
اما باید بدانید مثبت اندیشی، زمانی واقعا موثر خواهد بود که احساس واقعیتان را با آن هم مسیر کنید. اگر شما حقیقتا دربارهی وزن فعلیتان احساس بدی دارید، اما به خودتان بگویید که همه چیز آرام و روبراه است، به یک تناقض درونی خواهید رسید.
ترفند مثبت اندیشی بدین شکل کار خواهد کرد که واقعا احساستان را نسبت به خودتان و تلاشهایتان مثبت و زنده کنید.
شما باید دفترچهای داشته باشید و افکار و احساسات منفیتان را در آن بنویسید. مثلا اگر فکر میکنید که کم اراده هستید و نمیتوانید بر هوسهایتان غلبه کنید، آنها را بنویسید.
وقتی بر احساسات و افکار تیرهتان اذعان کنید، آنها قدرت کمتری برای تسلط بر شما خواهند داشت. این اتفاق برای اینکه افکارتان را تغییر دهید خیلی مهم است.
باور کنید که طبیعی است نتوانید بر هوسهایتان غلبه کنید یا اینکه به رژیمتان بچسبید.
پس اگر زمانهایی هست که قوی و با اراده هستید، روی آن لحظات تمرکز کنید و آنها را جشن بگیرید! شاید امروز شکر کمتری در قهوهتان ریختهاید و یا به یک تکه پیتزا پشت کردهاید. توجه به چیزهای مثبت این چنینی، به ایجاد اعتماد بنفس بیشتر و حفظ انگیزه برای ادامهی تلاشتان برای کاهش وزن کمک بسزایی خواهد کرد.