این تاثیر حتی در مورد برخی از مواد مفید موجود در چای نیز صدق میکند.
محققان 16 نفر را که به اندازه 10 درصد از چای خود را با شیر مخلوط میکردند مورد بررسی قرار دادند. نتیجه اینکه تا دو ساعت بعد تاثیر انتی اکسیدانی چای از بین رفته بود. نتایج فوق در مورد تمشک و برخی از سبزیجات دارای برگ سبز نیز مشابه بود.
با توجه به اینکه آنتی اکسیدان موجود در میوه ها و سبزیجات تازه و سالم و همچنین موجود در چای سبز با جذب رادیکالهای آزاد مانع از بروز انواع سرطان میشود، مصرف توام شیر با اینگونه مواد با خنثی کردن این تاثیر امکان ابتلا به انواع سرطان و در عین حال برخی از بیماریهای مزمن مانند بیماریهای قلبی را افزایش میدهد.
حتی مشخص شده تاثیر کاکائوی محلول در شیر به اندازه تاثیر شکلات و شیر مجزا نیست.