ارزش پروتئینی بال مرغ و پای مرغ؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72299
    nikbakht
    مشارکت کننده

    برخی افراد فکر می کنند که تمام قسمت های یک حیوان دارای ارزش پروتئینی است، اما اینطور نیست که تمام قسمت های یک حیوان را منبع پروتئینی مناسب فرض نمود:
    ارزش پروتئینی پای مرغ و بال مرغ نزدیک به صفر است. سلامت نیوز: رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت:« ارزش پروتئینی پای مرغ و بال مرغ نزدیک به صفر است و از آنجائیکه پای مرغ ، چربی بالایی دارد و باعث افزایش وزن می‌شود برای بیماران دیابتی مضر است.استفاده از پای مرغ و بال مرغ در تهیه فراورده‌های گوشتی یک تقلب اقتصادی است و از نظر اخلاقی و علمی توجیهی ندارد.»

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.