ارزش غذایی و خواص درمانی جو

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73420
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    جو معمولا به سه صورت در بازار عرضه می شود
    ۱) جو پوست نکنده که هنوز سبوس آن جدا نشده
    ۲)جو پوست کنده که پوست آن گرفته شده است
    )۳جو سفید که پوست وسبوس آن گرفته شده است و بنام جو مرواریدی معروف است .
    جو از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است
    ۱)غذایی بسیار مقوی است .
    ۲)خاصیت نرم کننده دارد . و ملین می باشد
    ۳)در قدیم از جو زیاد استفاده می کردند .
    ۴)برای نقرس مفید است .
    ۵)جوشانده جو داروی خوبی برای مبتلایان به تب و کم خونی و سوء هاضمه است .
    ۶)ماء الشعیر برای درمان سل ،‌زخم های ریوی و سردرد گرم مفید است .
    ۷)ماء الشعیر خون ساز است و زود هضم می شود.
    ۸)ماء الشعیر را با خشخاش کوبیده برای سردرد مفید است .
    ۹)برای درمان نقرس پماد در جو را با آب بر روی قسمت های دردناک بگذارید .
    ۱۰) جو را با شکر مخلوط کرده غذای خوبی برای اطفال است .
    ۱۱)بیسکوبیت جو بهترین دارو برای درمان یبوست است و حتی نفخ و شکم درد را از بین می برد.
    ۱۲)سرد مزاجان باید جو را با شکر بخورند.
    ۱۳)کشک الشعیر برای مزاج های گرم و اسهال های صفراوی مفید است .
    ۱۴)برای برطرف کردن گلو درد و ورم گلو کشک الشعیر را قرقره کنید .
    ۱۵)برای پائین آرودن کلسترول از جو استفاده کنید .
    ۱۶)جو چون دارای پروتئاز می باشد بنابراین از سرطان جلوگیری می کند .
    برخی دیگر از خواص دارویی جو:
    • به هضم غذا کمک می‌کند.
    • سطح کلسترول بد را کاهش می‌دهد.
    • از ابتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی پیشگیری می‌کند.
    • از نارسایی قلبی پیشگیری می‌کند.
    • از ابتلا به دیابت جلوگیری می‌کند.
    غله جو به خاطر داشتن فیبر رژیمی فراوان، به هضم غذا کمک بسیار خوبی می‌کند. این ماده غذایی با تحریک باکتری‌های مفید در روده خطر ابتلا به هموروئید و سرطان روده را کاهش می‌دهد. جو حاوی یک ماده پایین آورنده کلسترول، به نام “اسید پروپیونیک ” است که توسط فیبر نامحلول موجود در خود تولید می‌شود.
    جو برای سلامت قلب نیز دارای خواص فراوانی است. این ماده غذایی از آن‌جا که سطح کلسترول را کاهش می‌دهد، موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی و نارسایی‌های قلبی نیز می‌شود.
    جو سرشار از ماده معدنی منیزیم است و کمبود منیزیم نیز باعث افزایش مقاومت سلول به انسولین شده و به بالا رفتن قند خون و در نتیجه دیابت منجر می‌شود.

    کارشناس تغذیه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.