-
نویسندهنوشتهها
-
۱۶ فروردین، ۱۳۹۳ در ۰۵:۴۳ #82285Shafieiمشارکت کننده
نتایج یک پژوهش آلمانی حاکی از این است که ویتامین C و بتاکاروتن برای مقابله با بیماری آلزایمر مفید است. سۆال اینجاست آیا مصرف زیاد زردآلو، هویج و اسفناج میتواند از بیماریهای مربوط به زوال سلولهای عصبی پیشگیری کند؟
به عقیدهی متخصصان شمار افرادی که به بیماری آلزایمر دچار میشوند رو به افزایش است. اما نتایج پژوهشی که در Journal of Alzheimer’s Disease به چاپ رسیده حاکی از این است که شاید بتوان راهی برای پیشگیری از این بیماری یافت.
محققان معتقدند که مصرف میوه و سبزیجات سرشار از ویتامین C و بتاکاروتن مانند هویج، زردآلو یا اسفناج میتواند روند زوال سلولها عصبی را با تأخیر بیندازد.
محققان آلمانی 74 بیمار و 158 فرد سالم بین 65 تا 90 سال را مورد بررسی قرار دادند.
اسفناج به دلیل میزان نیترات زیاد موجود در آن میتواند با زوال سلولهای عصبی مقابله کند. مولکولهای نیترات باعث رقیق شدن خون میشود و به این ترتیب خون
به راحتی در رگها جریان پیدا کرده و به مغز میرسد
آنها در نمونه برداری از خون این دو گروه متوجه شدند که میزان ویتامین C و بتاکاروتن خون افرادی که دچار دمانس (زوال عقل) جزیی هستند کمتر از افراد سالم است. در عوض به نظر میرسد که آنتی اکسیدان های دیگری مانند ویتامین E و لیکوپن هیچ تأثیری روی پیشگیری از بیماری آلزایمر ندارد.
پروفسور ناگل و همکارانش از نتایج این کشف بسیار خوشنود هستند اما با این حال هنوز موفق به کشف این نشدهاند که آنتی اکسیدان ها با چه مکانیزمی در پیشگیری از زوال عقل و آلزایمر موثر عمل میکنند.
به نظر میرسد که اسفناج به دلیل میزان نیترات زیاد موجود در آن میتواند با زوال سلولهای عصبی مقابله کند. مولکولهای نیترات باعث رقیق شدن خون میشود و به این ترتیب خون به راحتی در رگها جریان پیدا کرده و به مغز میرسد. برای همین مولکولهای نیترات جلوی زوال قدرت درک را میگیرند. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.