ارتباط مصرف فیبر غذایی و C-REACTIVE پروتئین سرم

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69819
    s.samadi
    مشارکت کننده

    CRP که به عنوان شاخص التهاب های حاد شناخته شده است اخیرا به عنوان فاکتور مستقل پیش بینی کننده بیماری های قلبی و دیابت شناخته شده است و از آنجا که فاکتور های غذایی بر این پروتئین التهابی تاثیر گذارند هدف از این مطالعه بررسی ارتباط فیبر غذایی و CRP می باشد داده های شرکت کنندگان توسط جلسات ملاقات 3 ماه یکبار به مدت 5 مرتبه جمع آوری شد که شامل اندازه گیریترکیبات بدن ،CRP،برنامه غذایی و فعالیت بدنی بود تعداد شرکت کنندگان 524 فر بود مصرف متوسط فیبر 11/16گرم در روز بود و متوسط CRP 78/1 میلی گرم در لیتر بود در نهایت مشاهده شد که ارتباط معکوسی بین مصرف کل فیبر غذایی و CRP وجود داشت بنابراین نتایج مطالعه از این مطلب حمایت می کنند که فیبر غذایی اثرات محافظتی در مقابل CRP بالا دارد.
    منبع:AJCN

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.