علت مبتلا شدن به آب مرواريد نيز مانند بسياري بيماري هاي ديگر مولتي فاكتور است . پس با خوردن و يا نخوردن ماده غذايي خاصي كاملا قابل پيش گيري نيست ولي مصرف آنتي اكسيدان ها به طور وسيعي مي تواند مانع آسيب هاي مخرب اكسيداتيو باشد . مانند ويتامين A-C- E
منابع خوب ويتامين A : جگر گاو – روغن جگر ماهي – تخم مرغ – شير
منابع خوب بتاكاروتن و ساير كاروتينوئيد ها(پيش ساز ويتامين A) :هويج – سيب زميني – اسفناج – زرد آلو – هلو
منابع خوب ويتامين C : مركبات ، كلم بروكلي ، گل كلم ، پرتقال ، توت فرنگي ، فلفل سبز
منابع خوب ويتامين E : تخمه آفتابگردان ، جوانه گندم ، سيب زميني شيرين ، روغن گلرنگ ، روغن هاي گياهي ، ميگو