ارتباط بین تغذیه و رشد جنین

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69936
    mosavi
    مشارکت کننده

    مطالعات انجام شده در دانشگاه آلبرتا مبنی بر تاثیر تغذیه بر سلامت و رشد جنین می باشد.مطالعاتی با همکاری گروه کشاورزی ، غذا و علوم تغذیه در دانشگاه آلبرتا در زمینه بررسی اثرات تغذیه در مادران و نوزادان انجام شد.
    دانشجویان این دانشگاه در حال بررسی تاثیر عوامل تغذیه سالم و عادات مختلف ورزشی که می تواند به سلامت مادر و نوزاد کمک کند در هر دو مرحله قبل و بعد از وضع حمل هستند. با توجه به متغیرهای قابل توجهی که در این پروژه وجود دارد محققان بر روی ۵۰۰۰ داوطلب آزمایش هایی انجام دادند.
    در این مطالعه در زنان باردار افزایش وزن ، سطح فعالیت و افسردگی و همچنین امکان ارتباط با اوتیسم و اختلال نقص بیش فعالی بررسی شد، این اطلاعات به بانک ژنتیکی زیستی منتقل شد.
    برای اولین مرحله محققان بر روی گروه خاصی از مواد مغذی تمرکز کردند : آهن ، فولات ، امگا ۳ و اسیدهای چرب . آهن برای افزایش سلول های قرمز خون و حفظ سطح انرژی بسیار کمک می کند.
    فولات به طور معمول شامل ویتامین های گروه ب است که در حفظ و تولید سلول های جدید مفید است، در حالیکه اسیدهای چرب امگا۳ برای کاهش مشکلات بالقوه بهداشتی ازجمله بیماری های قلبی و کلسترول بالا مفید هستند.
    این مواد غذایی در سلامت مادر و رشد کودک و عملکرد مغز بسیار موثرند.
    یکی از توصیه های مفید در دستورالعمل های مادران اضافه وزن و شاخص توده بدنی است که کنترل آن در سلامت مادر و کودک موثر است.
    پژوهشگران همچنین وضعیت عاطفی مادر را قبل و بعد از زایمان بررسی کردند و متوجه تاثیر خلق و خوی مادر بر روی فرزند شدند.
    مطالعات قبلی نشان داده که مادرانی که در دوران بارداری خود تجربه افسردگی دارند حتی در حد متوسط از فعالیت و نظم و رژیم غذایی نامنظمی پیروی می کنند این خود باعث تغییر در سطح هورمون مادران و به دنبال آن تغییر در رشد جنین می شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.