«ادویه» پاسخ منفی بدن به غذاهای چرب را کاهش می دهد

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70914
    mosavi
    مشارکت کننده

    متخصصان آمریکایی تاکید دارند که افزودن ادویه به غذاهای چرب، جذب تری گلیسرید را تا ۳۰ درصد کاهش می دهد.

    شیلا وست مسئول اصلی این طرح از دانشگاه دولتی پنسیلوانیا معتقد است صرف غذاهای حاوی ادویه مانند زرد چوبه و دارچین پاسخ منفی بدن به وعده غذایی چرب را کاهش می دهد.

    وست می گوید: بطور طبیعی وقتی فردی وعده غذایی چرب استفاده می کند سطح تری گلیسرید خون را بالا می برد که نوعی چربی است و این امر خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش می دهد.

    #97756
    madjd
    مدیرکل

    نتیجه گیری اخلاقی :فقط در غذاهای کم چرب از ادویه استفاده کنیم

    #97758
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ولی این طور که من برداشت کردم در غذاهای چرب هم می توان از ادویه استفاده کرد اتفاقاً بهتره استفاده کنیم تا جذب چربی کاهش یابد.
    گرچه بهتره که اصلاً غذای چرب نخوریم که حالا بخوایم با ادوبه جذب چربی رو کم کنیم .
    زهرا جمشیدی- کارشناس تغذیه – رژیم درمانی نوین

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.