متخصصان انگلیسی و آلمانی در یك مطالعه جدید دریافتند ادویه «كاری» كه به طور معمول در غذاهای هندی استفاده می شود برای بهبود التهاب تاندون ها مفید است.
پژوهشگران دانشگاه لودویك ماكزی میلیانز در آلمان براساس تحقیقات خود دریافتند نوعی تركیب موسوم به كركیومین در ادویه هایی چون زردچوبه، كاری و خردل كه موجب رنگ زرد روشن این ادویه ها می شود برای سركوب مكانیسم های بیولوژی كه موجب بروز التهاب در تاندون ها می شوند قابل استفاده است.
محققین در این زمینه اظهار داشتند که: دراین مطالعه پیشنهاد نمی كنیم كه كاری، زردچوبه یا كركیومین مشكلاتی چون آرتریت و التهاب تاندونها را درمان می كنند اما معتقد هستیم كه به یك سرنخ جدید و در عین حال مهم برای درمان این بیماریهای دردناك از طریق تغذیه دست یافته ایم.