اثرات منفی فست فودها روی بدن خردسالان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #95277
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    آیا از عوارض خطرناک غذاهای آماده برای سلامتی تان اطلاع دارید این غذاها چه تاثیرات منفی روی اطفال میگذاند و رشد آن ها چگونه تحت تاثیر قرار میدهند

    عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و رئیس کنگره علمی بین المللی کودکان گفت: مصرف غذاهای آماده (Fast Food) و رژیم نامناسب غذایی بزرگترین تهدید برای سلامت و اغلب عاری از مواد مفید برای رشد کودکان است.

    دکتر محمود حقیقت روز سه شنبه در کنگره علمی بین المللی کودکان – استاد حکیمی افزود :غذاهایی نظیر پیتزا، همبرگر، چیز برگر، انواع ساندویچ‌، مرغ سوخاری، ناگت مرغ، سیب‌زمینی سوخاری فقط معده کودکان را پر می کند و به رشد و سلامت آنان لطمه می زند.

    وی اضافه کرد: این غذاها که جزء برنامه غذایی روزانه اغلب ما شده اند باید با حساسیت عمومی مواجه و در مصرف آنها دقت بیشتر شود.

    حقیقت ادامه داد: غذاهایی که دیگر احتیاج نیست چند ساعت در آشپزخانه وقت گذاشت و آنها را تهیه کرد نباید به غذای اصلی خانواده تبدیل شود.
    این استاد دانشگاه گفت : اگر وجه مثبت سریع آماده شدن این غذاها را کنار بگذاریم فست فود های به ظاهر شیک، ‌متنوع و خوشمزه، باطن بیماری دارند که اگر بخواهیم در هفته چندین وعده غذایی را به خوردن آنها اختصاص دهیم باید منتظر پیامدهای نامناسب باشیم.

    وی با بیان اینکه از همان موقع که به خوردن این غذاها وابسته شدیم به سلامتی خود شک کنیم گفت چاقی کودکان بزرگترین مشکل ناشی از مصرف غذاهای حاضری است و اکثر این غذاها برای سلامت انسان مضر است، کودک را چاق می‌‌کند، و شانس ابتلا به دیابت و حمله قلبی را به شدت افزایش می‌‌دهد.

    دکتر حقیقت همچنین درحاشیه این کنگره علمی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت : مصرف زیاد فست‌فود سبب ایجاد چاقی به خصوص چاقی‌های موضعی در نواحی شکم و پهلوها می‌شود که خود چاقی یکی از عوامل (ریز فاکتورهای) مهم جهت ابتلا به دیابت می باشد.

    این استاد دانشگاه اضافه کرد افزایش چربی‌های مضر بیشتر در غذاهای حاضری سرخ ‌شده هستند و معمولا هم برای سرخ ‌کردن این غذاها از روغن‌های نباتی جامد استفاده می‌‌کنند که بشدت برای سلامتی زبان بار است.

    وی درصد اسیدهای چرب اشباع و ایزومرهای ترانس در این روغن‌ها را بالا و خطرناک ارزیابی کرد و گفت : این چربی همان چربی مضری است که می‌تواند در دیواره رگها رسوب کرده و آنها را مسدود ‌‌کند و بیماری های قلبی به دنبال داشته باشد.

    دکتر حقیقت رییس کنگره گفت: خوردن نوشابه یکی دیگر از مشکلات غذاهای حاضری است و نوشابه‌های گازدار در کنار تمام این غذاها عرضه و خورده می‌شود که اسید موجود در نوشابه‌های گازدار موجب فرسایش مینای دندان شده و همچنین قند بالای این محصولات، پوسیدگی دندان ‌ها را برای کودکان به دنبال دارد.
    وی ادامه داد : به علاوه نوشابه‌ها فاقد ارزش غذایی بوده و به خاطر میزان قند بالایشان دارای کالری زیادی هستند که موجب چاقی می‌شوند.

    این متخصص کودکان مصرف نوشابه‌های رژیمی را هم چندان بی خطر ندانست و گفت : این نوشابه ها به دلیل داشتن قند مصنوعی اشتهاآور هستند و مصرف آب، دوغ کم نمک و بدون گاز و نوشیدنی‌های کم شیرین و کم کالری، سالم‌ترین نوشیدنی‌ها هستند که در سفره غذایی کودکان توصیه نمی شود .

    این کنگره سه روزه با حضور استادانی از دانشگاه های کاندا و آمریکا به بررسی تازه های علمی بیماری های کودکان می پردازد و به افتخار نیم قرن تلاشهای استاد امیر حکیمی بنام او نامگذاری شده است.

    ایرنا

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.