اثرات مصرف شیر در پیشگیری از سرطان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82253
    z.yari
    مشارکت کننده

    مطالعات بسیاری اثر فاکتورهای تغذیه‌ای را در انواع سرطان نشان داده‌اند. شیر حاوی مواد زیست فعال (بیواکتیو) بسیاری است که می‌تواند بر خطر سرطان و پیشرفت آن اثر گذار باشد. دریافت شیر اثرات محافظتی اثبات شده‌ای در برابر سرطان کولورکتال (روده بزرگ) دارد. مکمل کلسیم نیز می‌تواند خطر عود پولیپ‌های سرطانی روده بزرگ را کاهش دهد. اما دریافت بالای کلسیم از هر دو منبع رژیمی و مکمل با افزایش خطر سرطان پروستات مرتبط است. مصرف لبنیات کم چرب خطر ابتلا به سرطان سینه و معده را نیز کاهش می‌دهد.
    به طور کلی راهنماهای رژیمی در پیشگیری از سرطان دریافت کلسیم را در حد مجاز اعلام شده مناسب می‌دانند و منابع تغذیه‌ای را نسبت به مکمل ارجحیت می‌دهند. علاوه بر این بهتر است از انواع کم چرب لبنیات استفاده شود.
    زهرا یاری، کارشناس تغذیه.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.