-
نویسندهنوشتهها
-
۱۳ اردیبهشت، ۱۳۹۴ در ۰۸:۴۲ #88893p.damghanianمشارکت کننده
فستفود = نابودی موفقیت تحصیلی
بدون شک فستفودها حاوی میزان زیادی چربی هستند و باید بدانید که این چربیها از نوع چربیهای ترانس و اشباع شدهاند و در آنها خبری از اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 که برای قلب مفیدند نیست. نتایج یک پژوهش استرالیایی که در دانشگاه کالیفرنیای لوسآنجلس انجام شده است نشان میدهد مصرف فستفود در موفقیتهای تحصیلی کودکان تأثیر منفی میگذارد. نتایج این پژوهش نشان میدهد کودکانی که دچار کمبود اسیدهای چرب امگا 3 هستند در مدرسه بیشتر دچار مشکل میشوند و در درسهایی مانند املا و قرائت ضعیف هستند و رفتارهای نامناسبی از خود بروز میدهند. محققان پیشرفت تحصیلی گروهی 396 نفره از دانش آموزان بین 6 تا 12 سال را مورد بررسی قرار دادند. نیمی از این شرکتکنندهها نوشیدنی سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 و گروهی دیگر پلاسبو (دارونما) دریافت کردند. بعد از یک دورهی 6 ماهه، محققان مشاهده کردند کودکانی که نوشیدنی مغذی مصرف کرده بودند نتایج بهتری در تستهای حافظه به دست آوردند. در نتیجه اگر نمیخواهید شاهد افت تحصیلی و عدم موفقیت فرزندانتان باشید فستفودخوری را کنار بگذارید و فرزندانتان را به داشتن تغذیهای سرشار از میوه و سبزیجات و غذاهای سالم عادت دهید.
فستفود = افسردگی و اعتیاد
محققان دانشگاه مونترال به این نتیجه رسیدهاند که داشتن تغذیهای سرشار از قند و چربیها خطر ابتلا به افسردگی را بالا میبرد. این محققان موشهای آزمایشگاهی را به مدت 6 هفته با مواد غذایی سرشار از چربی و قند تغذیه کرده و مشاهده کردند این موشها علائم افسردگی و اضطراب بیشتری از خود نشان میدهند. محققان این موشها را با موشهایی که تغذیهای کمچرب و متعادل داشتند مقایسه کردند. آنها به این نتیجه رسیدند که مصرف مواد غذایی حاوی چربی و قند زیاد باعث برهم زدن واکنشهای شیمیایی مغز بخصوص میزان کورتیزول (هورمون استرس) و پروتئین CREB شده و امکان ایجاد سوءتغذیه و اعتیاد غذایی را بالا میبرد
فستفود = بیشفعالی و اضطراب
همیشه این اعتقاد وجود داشته است که مصرف قند باعث بروز اضطراب و بیشفعالی میشود. با این حال نتایج پژوهشی که در journal Clinical Pediatrics به چاپ رسیده است نشان میدهد کودکانی که با مواد غذایی سرشار از مواد نگهدارنده مانند بنزوات سدیم و رنگهای خوراکی تغذیه میشوند بیشتر در معرض بیشفعالی قرار میگیرند. محققان روی 800 کودک بیشفعال بررسیهایی انجام داده و متوجه شدند با حذف مواد نگهدارنده و رنگهای خوراکی از تغذیهی این کودکان، زودرنجی، تحریکپذیری، رفتارهای تهاجمی و اختلالات خواب حدود 150 کودک کاهش پیدا کرده است. نتایج پژوهشهای تکمیلی که در روزنامه Psychology Today به چاپ رسیده است نیز نشان میدهد داشتن تغذیهای فقیر از اسیدهای چرب امگا 3 و مصرف زیاد کربوهیدراتهای تصفیه شده (موجود در فستفودها) باعث افزایش میزان اضطراب کودکان میشود. به عقیدهی این محققان نوسانات قند خون باعث افت چشمگیر انرژی، افزایش خستگی، بدخلقی و اضطراب میشود. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.