اثر مکمل امگا- ۳ و ویتامین E در کاهش قندخون افراد دیابتی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79826
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    یکی از علل اصلی بروز دیابت استرس اکسیداتیو می باشد از این رو موادی که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند می توانند در کاهش قند خون مؤثر باشند. به تازگی در مطالعه ای اثر مکمل های اسید چرب امگا- 3 و ویتامین E که هر دو دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند، بر شاخص های حساسیت انسولینی بیماران مبتلا به دیابت نوع دو ( قند خون و هموگلوبین A1C‌) مورد بررسی قرار گرفته است.
    نتایج این مطالعه حاکی از آن است که دریافت مکمل های امگا-3 و ویتامین E می تواند باعث کاهش قند خون و هموگلوبین A1C در بیماران دیابتی شده و حساسیت انسولینی را در این بیماران بهبود بخشد. بنابراین می توان با تأیید این نتایج در مطالعات بیشتر و گسترده تر از این مکمل های تغذیه ای در درمان بیماران دیابتی کمک گرفت تا دوز داروها یا انسولین دریافتی این بیماران را کاهش داد.
    منبع :
    Annals of Medical and Health Sciences Research2013;3(3):442-446

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.