آیا چای مانع ابتلا به سرطان می شود؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #89172
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    پژوهشهای تایید شده در تحقیقات جدید در American Journal of Clinical Nutrition اثبات می کند خانمهایی که بیشترین میزان فلاونوئیدها را -نوعی آنتی‌اکسیدان که در چای زیاد است- استفاده می‌کنند، کمتر در معرض مبتلا شدن به سرطان تخمدان قرار می‌گیرند. این نوع سرطان، پنجمین نوع شایع سرطان در بین خانمها است که منجر به فوت می‌شود.
    پژوهشگران عادات غذایی بیش از ۱۷۰ هزار نفر از زنان را به مدت سه دهه زیر نظر قرار داده‌اند تا به این نتیجه دست پیدا کنند. کشف جالب آنها این است که نوشیدن تنها دو فنجان چای سیاه در روز، کاهش ۳۱ درصدی خطر ابتلا به سرطان مرگبار تخمدان را به همراه دارد. اگر هم به چای مرغوب دسترسی ندارید یا از نوشیدن آن لذت نمی‌برید، هنوز هم می‌توانید از مزایای فلاونوئیدها برای مبارزه با سرطان استفاده کنید. از منابع غذایی اصلی دیگری که حاوی فلاونوئیدها هستند می‌توان به سیب، انگور، توت‌فرنگی، شکلات تلخ، انواع مرکبات و پیاز اشاره کرد.

    منبع : http://www.salamdr.com

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.