آیا پروتئین‌ها باعث لاغری می‌شوند؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #85699
    p.damghanian
    مشارکت کننده

    نتایج بررسی‌های متعدد نشان می‌دهند که با مصرف گوشت‌های کم چرب، گوشت پرندگان، ماهی، غذاهای دریایی، تخم‌مرغ و محصولات لبنی کم‌چرب می‌توان راحت‌تر وزن کم کرد و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را نیز کاهش داد. نتایج بررسی محققان نشان داده است افراد چاقی که به مدت 6 هفته رژیم سرشار از پروتئین داشته‌اند به میزان 3.6 کیلوگرم بیشتر از افرادی که رژیمشان سرشار از کربوهیدرات‌ها بوده است وزن کم کرده‌اند. به خاطر اینکه پروتئین‌ها بهتر از کربوهیدرات‌ها اشتها را کنترل و سیری ایجاد می‌کنند و باعث می‌شوند که افراد کمتر غذا بخورد. اکثر مواد غذایی حاوی پروتئین شاخص گلیسمی پایینی دارند و باعث کند شدن هضم غذا می‌شوند. همچنین باید بدانید که تأثیر این مواد غذایی روی قند خون و انسولین نیز کمتر است. رژیم‌های پروتئینه باعث سوزاندن آسان‌تر چربی‌ها می‌شوند. در واقع محققان مشاهده کردند افرادی که رژیم حاوی پروتئین بیشتر را دنبال کرده‌اند 50 درصد چربی بیشتری از بقیه سوزاندند. علاوه بر این مصرف بیشتر پروتئین‌ها می‌تواند تأثیر مثبتی روی کاهش تری‌گلیسیرید خون داشته باشد؛ اما ترس محققان از این است که میزان بالای پروتئین مصرفی باعث بروز اختلالاتی در عملکرد کلیه‌ها شده و استخوان‌ها را ضعیف کند.
    پریسا دامغانیان -کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.